Connect with us

Quiz Results

Quiz Your Friends - Friend's Results
See the Quiz Scoreboard

Quiz Name: Wat weet jij nog van 2019?

Results For: Kanarie

Score: 90

Q1: In januari viel in Spanje een jongetje van twee jaar in een meterslange, smalle waterput. Ondanks een dagenlange reddingsoperatie overleefde hij het helaas niet. Hoe heette dit jongetje?
     [X] GUESSED: Ruben

Q2: In maart werd ons land getroffen door het terreurincident in Utrecht. De schutter werd dezelfde dag al opgepakt, omdat hij op zijn schuiladres iets deed waardoor de politie zijn locatie kon achterhalen. Wat deed hij?

Q3: In mei worden de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle de trotse ouders van hun eerste kind. Wat is de voornaam van de baby?

Q4: In juli sneuvelt het Nederlands hitterecord. In Gilze-Rijen stokt de thermometer pas bij 40,7 graden. Er was een ander weerstation dat eerder het record claimde met een temperatuur van41,7 , maar de KNMI erkende deze meting niet. Waar stond dat weerstation?

Q5: In oktober worden in een afgesloten ruimte in een boerderij in Drenthe een vader en zijn vijf kinderen gevonden. Ze blijken al negen jaar geïsoleerd te hebben geleefd. In welke plaats stond de boerderij?

Q6: Toen bekend werd dat Duncan Laurence had gewonnen, ging de Nederlandse puntengeefster hysterisch uit haar dak. Het leverde gemengde reacties op. Hoe heet zij?

Q7: Een van de grootste hits van dit jaar is het nummer Als het avond is, gezongen door een stelletje uit de Achterhoek. Zij treden op met hun voornamen. Hoe heten zij?

Q8: De Leeuwinnen werden bijna wereldkampioen. Helaas waren de Amerikaanse voetbalsters in de finale net te sterk. Nederland haalde de finale door een 1-0 zege op Zweden. Wie maakte in verlenging de winnende goal?

Q9: Eind oktober beleefde Kirsten uit Veenendaal een goede dag. Zij raadde namelijk het geluid van Qmusic. Daardoor won ze een ton, een recordbedrag in dit spel. Maar wat was eigenlijk dat supermoeilijke geluid dat Kirsten rijk maakte?

Q10: Een Arnhemse visbar werd dit jaar de winnaar van de verkiezing ‘Slechtste slogan’. Maak de slogan af voor een puntje: Onze vis smaakt als de…

Make A Quiz!


Make A Quiz



Website Issues?

:)

To Top